dilluns, 19 d’octubre del 2015

Que la força us acompanye!


Fa molt temps, en una galàxia molt, molt llunyana... va nàixer Jaume, el nostre cosí. Té ja 7 anys i és fan número 1 de Star Wars.


Tenia clar que per al seu aniversari volia un pastís de Star Wars, així que vam pensar en fer un pastís normalet (en normalet em referisc a un pastís redó amb una figureta damunt o algun detallet, com els altres que hem fet), però Alex va dir "¿Y porque no haceis la nave en 3D?". Ja veieu que vam fer, no?


Clar que sí!!! Sabíem que costaria i molt, però era una cosa nova i teníem ganes de veure com quedava.


En un principi anava a ser sorpresa, però al final va decidir ell, Jaume, el que volia, des de les figuretes fins el sabor del pastís. No és d'estranyar que diguera que ho volia tot de xocolate, però TOT!! Als menuts els encanta el xocolate, així que va ser tot amb eixe sabor i estava brutal, una delícia. Tinc ganes de menjar-ne un altre trosset sols de pensar-ho...


Les figuretes estan fetes completament de fondant. Este aliment al contacte amb l'aire es va fent dur, per això les figuretes no solen menjar-se, sinó que són de decoració. El fondant que cobreix el pastís, al estar en contacte amb la crema no es fa tan dur i pot menjar-se.

El fondant és una pasta de sucre, per tant no té un gust fins allà, però facilita decorar els pastissos amb dissenys que d'altra forma pot ser no podríem fer. També existeix el fondant de xocolate, però no l'hem provat mai i suposem que serà prou més car, a més seria complicat posar-li color. Per últim comentar que no tota pasta de sucre és fondant, hi han diferents tipus de pastes de sucre, encara que d'això en parlarem un altre dia.


Quan fem alguna figura de fondant solem comprar el color que anem a utilitzar, encara que si volem aconseguir alguna tonalitat diferent el fondant es pot mesclar amb gran facilitat i trobar el color que desitgem. Per fer els robots vam comprar colorant en pols, plata i or vell, que també vam utilitzar per pintar alguns detalls de la nau.


Esperem que us haja agradat i que la força us acompanye!

4 comentaris:

  1. ¡Fantástico trabajo! gracias por compartirlo con todos/as
    / http://www.mascasaonline.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias a ti por visitarnos! Esperamos que si os gusta nos sigas! :)

      Elimina
  2. Me encanta es una pasada¡¡¡ me alegro de visitaros sois un tesoro, un muak gigante

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas gracias! Nos encanta que te guste y que nos sigas! un beso enorme :)

      Elimina