dilluns, 23 de novembre del 2015

Pastís dels pallassos de la tele!

 

¿Cómo están ustedes?¿Cómo están ustedes? Bien!!!

Recordeu aquestes paraules? A nosaltres ens porten a la infància. Segur que molts de vosaltres heu vist i escoltat les cançons dels pallassos de la tele. Cançons d'eixes que taral·lareges per més que no vulgues i que recordes tota la vida. Qui no ha cantat La gallina turuleca, Susanita tiene un ratón, Hola Don Pepito, Mi barba tiene tres pelos, Cómo me pica la nariz.... 

Encara recorde quan els nostres pares ens posaven la música i nosaltres començàvem a ballar i cantar. A més el nostre pare sempre gravava tot allò que fèiem i una vegada varem créixer varem veure els vídeos i ens partíem a riure (Pepe trae la escoba!!). El que no sabíem és que hi ha una nova versió d'aquests pallassos fets amb animació. Tot s'actualitza a hores d'ara, allò que creus que ja no existeix i que són records torna a aparèixer. Segur que els mes menuts es diverteixen molt amb els nous dibuixos dels pallassos de la tele.

Anem al que hem vingut, no? Està bé recordar, però segur que teniu ganes de veure aquest pastissot (no se li pot dir pastísset, ni pastís, ni... és un pastissot!). Pensàvem que després del pastís de Star Wars no podíem fer rem més gran i complicat, però es veu que ens agrada fer coses difícils. 

Així que ací el teniu, un pastís de quatre pisos (per no dir quasi cinc) dels pallassos de la tele!!


Varem fer a Fofó, el ratolinet de "Susanita tiene un ratón" i la gallina turuleca amb els seus 10 ous. Totes les figures són de fondant i si, les va fer Neus. Hi ha gent que ens pregunta si les comprem, però no ho fem mai. A Neus se li dona de meravella i li agrada encara que es passe moltes hores fent-les. Sols el pallasso li va costar quatre hores!!



Havíem vist la idea de posar la gallina com si traguera el cap des de darrere del teló i ens va parèixer una bona opció. A més com a complement varem afegir els ous que li donen un toc molt graciós, no creieu?


Del ratolinet el que més ens va costar va ser fer la gorra, per a que quedara bé...no sabíem com fer-la i al final va quedar un poc estranya però fa l'efecte de gorra així que ho varem aconseguir. A la mà li varem posar una tauleta de xocolate, com que li agradava tant.... "Susanita tiene un ratón, un ratón xiquitín, que come chocolate y turrón..."


A qui no li fa il·lusió tindre un pastís amb el seu nom el dia del seu aniversari? Varem pensar que com a detalls personalitzats posaríem el nom de Luís i els anys que complia en la bandereta de la carpa del circ. Varem estar a punt de no fer el número dos ja que no tenim marcador de números (ho apuntem a la llista de la compra) però al final varem decidir tallar-lo sense marcador.




Te quatre pisos i cada ú és diferent a l'anterior. En el primer de tots (començant per baix) varem posar una espècie de cordó de seguretat que rodeja tot el circ. Al segon i tercer pis posàrem formes geomètriques típiques del circ. Per últim, al quart pis, varem fer la carpa del circ, tot sempre combinant els colors blanc, blau, roig i groc.







Sabeu que és l'últim que varem fer??

Clavar la bandereta!!

Esperem que us haja agradat. A nosaltres ens encanta.
Besets terronets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada