dilluns, 25 de gener del 2016

Cupcakes de tres colors


Bon dia terronets!! Torna a ser dilluns, però no passa res, tot s'arregla amb un dolcet cupcake. Recordeu el pastís del circ? El dels pallassos de la tele? Doncs varem fer uns cupcakes a conjunt amb els colors del pastís. Voleu saber com fer per a fer-los de tres colors? Doncs....seguiu llegint!




Ja havíem fet altres vegades cupcakes de dos colors, però de tres mai. Hi ha diferents formes d'aconseguir aquest efecte, però nosaltres sempre gastem el mateix mètode. Aquest consisteix en agafar tantes mànegues pastisseres com colors vols que tinga la crema del cupcake i a aquestes mànegues en sumem una més. Per exemple nosaltres hem posat tres colors, doncs hem gastat 3+1 mànegues. En les tres primeres posem la crema de cada un dels colors que hem escollit i després, totes elles, les introduirem dins de la quarta mànega (de forma que les puntes de les mànegues estiguen a la mateixa altura i així isquen els tres colors a la vegada). 

Recordeu abans d'introduir les tres mànegues posar la boquilla. Nosaltres hem utilitzat una d'estrella. Penseu també que la quarta mànega no pot ser molt menuda, ja que no cabrien les altres i se n'eixiria la crema per darrere si no les tanqueu bé. Nosaltres ho fem tot amb un mateix tamany de mànega però les mànegues que utilitzem són grans i no gastem tanta crema com per a no poder tancar-les.


Hi ha un mètode més fàcil i ràpid d'aconseguir els tres colors, però el resultat final no és el mateix, ja que els colors es mesclen més. Sols s'utilitza una mànega i l'únic que heu de fer és posar el primer color de crema a un costat de la mànega, després la gires i col·loques el segon color i finalment la tornes a girar i poses el tercer color en l'espai que et queda. En quant vages prement la mànega els colors s'uniran com voldran. Segons l'efecte que vulgueu aconseguir pot quedar bé també d'aquesta forma.


Esperem que us haja agradat el post de hui i que proveu a fer cupcakes de colors.

Un beset terronets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada