dilluns, 4 de gener del 2016

El 1r any de Clàudia / Feliç any nou!


Feliç any nou!!!! Ja és 2016 i què millor que començar l'any amb aquest pastís que varem fer fa unes setmanes per a celebrar l'aniversari de la més menuda de casa. Ja té un anyet i és tot un terratrèmol, se'ns cau la bava a tots quan estem amb ella.


Clàudia, la nostra cosina, encara és menuda, però ja quasi camina, es posa dempeus ella soles, però al segon passet que dona es cau. Tampoc parla però tots sabem que el que més vol és a sa mare. El seu somriure és vida. Al igual que el germà, es riuen per tot i ens encanta. Clàudia no sap que aquest pastís l'hem fet les seues cosines, però a nosaltres ens agrada saber que ella és feliç. Quan va veure l'osset sols volia fer que agafar-lo.

Com diuen alguns, la família no es tria, però és que nosaltres tampoc volem canviar-la! Sabeu el que és fer alguna cosa i que tots et diguen quant preciós i bo ho has fet? Tota una satisfacció!


Com que anàvem a celebrar l'aniversari el dia 24 de desembre i segur que hi hauria més coses dolces, varem fer el pastís de llima, ja que tingues plena o no la panxa sempre et queda un lloquet per a aquest pastís. La varem cobrir de fondant blanc i varem posar detallets senzills com són les floretes i un llaç. A més varem posar el nom de Clàudia, ja que el pastís era tot d'ella! 

Què us pareix l'osset amb el seu mini pastisset? Adorable, no? 


No ho fem tan mal, no? Les coses que fem dic. Estarà mal que ho diguem nosaltres, però després de felicitacions i més felicitacions, sols se'ns passa pel cap que allò que fem us agrada. No sé en quin moment varem decidir fer coses com aquestes, on acabarem, si ens quedarem sense ganes en algun moment o si tal vegada no s'acabe mai. A Mercè pareix que li està agradant molt (malgrat tot el temps que està fora de casa tant treballant com estudiant) el fet d'estudiar pastisseria i a Neus li encanta tot el que siga cuinar i crear coses amb fondant, així que..... no ho sabem, de veres.


Hui no volem acomiadar-nos sense desitjar-vos que acabeu aquestes festes de la millor forma possible. Sabeu com, no? Doncs amb un bon dolç!!

FELIÇ ANY NOU!


2 comentaris: