SOBRE NOSALTRES

Hola! Som dos germanes, Mercè i Neus, de Burriana (Castelló).

Mercè és la major, té 25 anys i és graduada en Comunicació Audiovisual. Des de sempre adicta al dolç, al xocolate sobre tot, però mai ha sigut una xica a qui li agradara cuinar. Però tot canvia quan descobreix els cupcakes, que els va fer per primera vegada per a un sopar d'amigues. Aquests fan que no isca de la cuina, i va enganxar la seua germana després de la segona vegada que els feia. Des de fa 2 anys està treballant, però ara està estudiant el cicle de panaderia, pastisseria i confiteria en l'escola d'Hostaleria i Turisme Costa Azahar al grau de Castelló. 

Neus, la menuda, té 22 anys i és estudiant de Disseny Industrial a l'UJI. Amant del món salat! A ella sí que li agrada cuinar, i ajuda a casa en la cuina. El dolç no és la seua perdició, però és tan gran el fet que li agrade cuinar que ella també volia provar amb el món del dolç. De fet pocs saben que abans d'escollir carrera es va plantejar fer el cicle de cuina, però va veure que una carrera potser podria aportar-li més per al futur. 

Álex, el nuvi de Mercè, ha arribat inclòs a ajudar moltes vegades i ja s'ha fet un petit pastisser, o tastador com diu ell. Encara que a qui més li agradaria provar els nostres dolços és a Maya, la nostra gossa, però sempre es queda amb les ganes.


Duem més de dos anys sent autodidactes en aquest món de la rebosteria creativa, però volem continuar fent i aprenent coses noves i, sobre tot, ensenyar-vos-les i que gaudiu amb nosaltres d'aquesta nova experiència. Per això, creem aquest blog!

Tal vegada tinguen gustos diferents en certes coses, però les dos saben que allò que les uneix ben bé és el món de les falles i ara en la pastisseria es compenetren més que mai. Neus és molt perfeccionista i junt al gran gust de Mercè, faran que les coses isquen bé.

2 comentaris:

  1. Molt bonic el blog noies! Des d'ara ja us animé seguint ;)

    I gràcies per visitar el meu, així us he pogut descobrir ^^ Un petonet!

    ResponElimina