dilluns, 22 de febrer del 2016

Hui som superherois!!


Com va el dilluns terronets? Nosaltres estem fins a dalt de treballs de classe, exàmens i mil coses, però havíem d'ensenyar-vos aquest super pastís que varem fer per al superheroi de la família. Miquel feia 5 anys així que s'havia de celebrar i ell el que volia eren... superherois!!


Sí, ja feia unes setmanes que no hi havia res nou per ací, però hui tornem amb força. Força la de Hulk clar, que ens ha trencat fins el pastís! Com que un superheroi era poc, doncs quatre en varem fer. Hulk el més important de tots, ja que a Miquel li encanta i per fer el pastís divertit el varem dividir en quatre parts i varem posar a Spiderman, Superman i Batman.




Aquest nadal ens han regalat moltes coses de rebosteria i una d'elles és un marcador de lletres. En tenim de molts tamanys i formes, però de majúscules amb el tamany ideal per a posar en un pastís...ens faltava. Amb el marcador nou hem fet aquestes lletres de Miquel. La veritat és que ens encanten, són boniques, tenen relleu i tenen el tamany perfecte!



Mireu que dos més guapos! Miquel és el xiquet de l'esquerra i el de la dreta és Jaume, també cosí nostre (a qui li varem fer el pastís de Star Wars). De bufar no varen parar i és que les veles eren d'aquestes que no s'apaguen mai, així que com més bufaven més s'encenien. 


Es nota que li agrada Hulk, no? Però no us deixeu enganyar per aquesta careta, que és molt bon xiquet i nosaltres el volem molt. =)



Un beset ben fort terronets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada