dimarts, 22 de setembre del 2015

BATEIG DE ROMEO


El primer post serà la taula dolça que vam fer per al bateig de Romeo. Una taula en tons blancs i blaus, amb coses de rebosteria i llepolies.


El pastís de bescuit de vainilla amb crema de xocolate intens i coberta amb una crema de xocolate blanc amb detalls de blau i algun tros amb fondant. Les sabatetes les va fer Neus com a sorpresa.


Mini-cupcakes de xocolate amb una crema de nocilla blanca!! Creem que són super cridaners al tindre eixos dos colors, no ho creieu?


Galletes de vainilla amb una decoració personalitzada amb fondant.


Crec va ser una de les coses que més van triomfar! Els CAKE-POPS!!! Bescuit de xocolate amb nocilla i cobertura de xocolate blanc. Es van acabar en un bufit!


Broquetes de llepolies i candy rocks. Direu, què són els candy rocks? Doncs, és sucre cristal·litzat. És com si foren unes piruletes!!


I no podien faltar les llepolies!! =D


A més, en aquesta taula hi va haver algunes coses de fusteria. Álex, el manetes, va construir dos estants per a col·locar els cake-pops. Però el que es va endur totes les mirades va ser el BRESSOL!!
Vam veure eixe bressol en un lloc d'objectes de segona mà i casualitat que la mare del xiquet volia un pastís damunt d'un bressol, perquè ja li ho va veure a una altra amiga. Només ens ho va dir, vam córrer a comprar aquell bressol i ací teniu el resultat.


Les bases dels cake-pops són llistons de fusta cargolats per darrere i per baix perquè no es vegen els cargols. Després es va escatar, es va pintar amb una capa de segelladora, i després es va pintar de blanc. Finalment es van fer els forats a una mida exacta perquè hi hagueren tres formes de combinar el posar cake-pops, ja que si posarem cake-pops en tots els forats es tocarien.


El bressol es va escatar, i se li va passar una primera capa de segelladora. I finalment, es va passar una capa de pintura blanca. Per a que el pastís no estiguera tapat per la barana, es va fer un tauler de fusta a mida de la part de dalt perquè el pastís estiguera alt, i dins vam posar suro folrat amb tela. I a les pates se'ls va posar un topall, per a que no balancejaren.

Malgrat la calor que feia tot va eixir bé. El resultat ens va encantar, tant a nosaltres com a tots aquells que la varen disfrutar.

Esperem que us haja agradat i que ens seguiu! :) Besets!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada