dilluns, 21 de setembre de 2015

BENVINGUTS :)

Benvinguts!! Ja feia temps que portàvem pensant si crear un blog o no i ara, que ja duem més d'un any fent coses, hem decidit crear-lo (per fi!!). Farà un any vam crear una pàgina en Facebook i estem molt agraïdes perquè ja ens segueixen més de 400 persones i veiem que us agrada tot allò que fem.

A Mercè li agrada molt mirar blogs, no sols de cuina o pastisseria, sinó també de moda, DIY, disseny, d'interiorisme, etc. Tant, que ja feia temps que tenia en ment el crear un blog. Fins que ho ha aconseguit! (siiiii).


Gràcies al llibres que tenim i mirant vídeos per Internet o en blogs, hem sigut autodidactes en aquest món. Quan tenim temps, no eixim de la cuina per a fer i provar coses noves. Així, en aquest blog, volem ensenyar-vos tot el que fem. 

En aquest blog de Terronet de Sucre volem fusionar totes les xarxes socials en una i poder tindre totes les creacions en un lloc, més detallades. A més, Mercè vol tornar a agarrar la càmera i reviure la xispa que tenia per la fotografia.

Podeu conèixer més a aquests dos terronets de sucre en la pestanya "sobre nosaltres". I podeu seguir-nos en GoogleFriendConnect i en Google+ (estan a la barra lateral del blog) i en les reds socials com Facebook, Instagram, Bloglovin' i Pinterest.

Sense fer-vos esperar més ací teniu el nostre blog. Esperem que us agrade i ens seguiu si és així :)
Gaudiu terronets!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada